Paketë Figura Pokemon Battle Ready 6

New
JazwaresSKU: 130538

Barcode: 191726425977


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 2,749 Lek

Përshkrim

Ndërtoni ekipin tuaj Pokmon me këtë Paketë Battle Figure 6! Seti përfshin Pikachu, Squirtle, Charmander, Bulbasaur, Mimikyu dhe Toxel. Çdo figurë 2 inç është e përputhshme me Pokmon Clip 'N' Go Pok Ball, Playset Carry Case

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi