Figura Jurassic World Dominion Captivz Surprise Egg

New
Character OptionsSKU: 131868

Barcode: 840148202856


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 4,899 Lek

Përshkrim

Hapni vezën tuaj Captivz Dominion Surprise për të zbuluar dinosaurët Pop N Lock me madhësi super të madhe nga filmi Jurassic World Dominion! Gërmoni nëpër rërë parahistorike, FETA përmes lëngut të qelibarit dhe OOZE përmes llumit të laboratorit BioSyn për të zbuluar se cilat specie ekskluzive super të përmasave keni zbuluar! Mblidhni të gjitha dhe përgatituni për BETEJEN E FUNDIT
Përmbajtja: Një Pop N Lock Dino me madhësi super, zhul qelibar, rërë parahistorike, slime bioSyn, 6 ngjitëse dino dhe një udhëzues koleksionist
Hapni vezën tuaj të surprizës Captivz Dominion
Zbuloni dinosaurët Pop N Lock me madhësi super të madhe nga filmi Jurassic World Dominion!
Gërmoni nëpër rërën parahistorike!
Fetë përmes lëngut të qelibarit!
OOZE përmes slime laboratorit BioSyn!
Zbuloni se cilat specie ekskluzive super të përmasave keni zbuluar!

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi