Figura Funko Pop! Vinyl Television 53: Game of Thrones-Tormund G

Kurseni 30%
FunkoSKU: 119539

Barcode: 889698122177


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,539 Lek Çmimi i rregullt2,199 Lek

Përshkrim

Publikimet më të mëdha të serive në përgjithësi bien në rangun e shifrave pesë deri në 10, por plotësohen me një sërë ekskluzivesh që gjenden vetëm në ngjarje të caktuara ose në pikat e shitjes me pakicë. Këto ekskluzive të Funko Pop Game of Thrones priren të jenë më të rrallat dhe më të vlefshmet nga grupi. Kjo është veçanërisht e vërtetë për botimet që kanë prodhime shumë të kufizuara ose janë thjesht më të vështira për t'u gjetur bazuar në pikën e origjinës së tyre.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi