Figura Fotograf Bluey

MooseSKU: 129849

Barcode: 630996130476


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,099 Lek

Përshkrim

Një qen i dashur gjashtëvjeçar Blue Heeler, jeta e përditshme familjare e të cilit kthehet në një aventurë lozonjare. Tani mund ta sillni Bluey-n dhe familjen e saj në shtëpinë tuaj me këto pako figurash të adhurueshme. Këto pako vijnë me aksesorë argëtues për të veshur personazhet dhe janë tematika rreth episodeve të ndryshme të Bluey.
Ka buzëqeshje gjithandej kur Bluey dhe Bingo luajnë me fotografë dhe regjistrojnë kujtimet e tyre të ditës. Bingo e di se si të shkrep foton perfekte me kamerën e saj kur Bluey e bën subjektin e saj të buzëqeshë, veçanërisht kur përdor Bob Bilby për të tërhequr vëmendjen e tyre.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi