CPU Cooler NZXT Kraken X63 RGB Variable Speed Liquid 280mm (Includes AM4 Bracket & Hue 2) - Albagame

Ftohës i procesorit NZXT Kraken X63 RGB Lëng me shpejtësi të ndryshueshme 280 mm (Përfshin kllapa AM4 dhe ngjyrim 2)

Kraken X63 RGB është një domosdoshmëri mahnitëse për çdo ndërtim me shtimin e tifozëve NZXT RGB. Me...
Vendor: NZXT
Barcode: 5060301695447
SKU: 125906
Availability: In Stock
Product Type: Component
Lek 19,999
Lek 19,999
Please hurry! Only 2 left in stock
Subtotal: Lek 19,999
10 customers are viewing this product

Free Shipping

Free standard shipping on orders over 5000 Lek.

Returns

Learn More.
CPU Cooler NZXT Kraken X63 RGB Variable Speed Liquid 280mm (Includes AM4 Bracket & Hue 2) - Albagame

Ftohës i procesorit NZXT Kraken X63 RGB Lëng me shpejtësi të ndryshueshme 280 mm (Përfshin kllapa AM4 dhe ngjyrim 2)

Lek 19,999

Ftohës i procesorit NZXT Kraken X63 RGB Lëng me shpejtësi të ndryshueshme 280 mm (Përfshin kllapa AM4 dhe ngjyrim 2)

Lek 19,999

Related Products

Recently Viewed Products

Cursor
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999
Example product title
Lek 19,999
Lek 19,999