Colorfilm Instax Reg.Glossy Wide (10/Pk)

FujifilmSKU: 117418

Barcode: 4547410173765


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 1,799 Lek

Përshkrim

Paketa e vetme e FUJIFILM INSTAX Wide Instant Film përmban 10 fletë gjithsej filmi me ngjyra të menjëhershme që është i pajtueshëm për përdorim me kamerat FUJIFILM INSTAX Wide 300, 200 dhe 210. Ky film përmban riprodhim ngjyrash të gjalla me tone natyrale të lëkurës kur përdoret nën dritën e ditës (5500K) ose në kushtet e ndriçimit elektronik të blicit. Një strukturë e rafinuar e grimcave siguron mprehtësi dhe qartësi të lartë të imazhit, si dhe një shpejtësi të gjithanshme filmi ISO 800 për përdorim me një shumëllojshmëri të gjerë subjektesh. Çdo fletë filmi prodhon një zonë imazhi me shkëlqim 2,4 x 3,9" që rrethohet nga një kufi i bardhë me një zonë shënimi poshtë figurës. Zhvillimi i shpejtë dhe i menjëhershëm është i mundur kur punoni në temperatura midis 41-104°F.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi