Kryetari Razer Enki X

RazerSKU: 129965

Barcode: 8886419354161


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 41,999 Lek

Përshkrim

Nëpërmjet një kombinimi të harqeve unike të shpatullave të zgjatura 110° dhe bazës së sediljes ultra të gjerë 21", karrigia e lojërave Razer Enki X siguron shpërndarje optimale të peshës për rehati afatgjatë gjatë maratonave të lojërave. Kurba e mesit e Razer Enki X mbështet butësisht pjesën e poshtme të shpinës dhe ju inkurajon të uleni në një pozicion neutral, duke ju lejuar të mbani qëndrimin e duhur dhe kurrizin tuaj të ndiheni më pak të lodhur kur qëndroni ulur për periudha të gjata. Me një bazë sediljeje më të butë për një ndjesi më jastëk dhe një mbështetëse sediljeje më të fortë për mbështetje të fortë, jastëku në këtë karrige për lojëra plotëson njëri-tjetrin për t'ju dhënë më të mirën nga të dy botët për rehati të pashoqe.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi