Mundi Prindërit

Spin MasterSKU: 129752

Barcode: 778988383933


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve 2,299 Lek

Përshkrim

Çojeni natën e lojës familjare në nivelin tjetër. Beat The Parents bashkon fëmijët dhe prindërit për një lojë të vogël familjare të mbushur me argëtim kokë më kokë. Të rriturit u përgjigjen pyetjeve për gjërat e fëmijëve dhe fëmijët u përgjigjen pyetjeve që prindërit e tyre duhet t'i dinë vërtet. Kini kujdes që të uleni në letra të egra, ato mund t'ju dërgojnë të fluturoni përpara ose shumë prapa. Skuadra e parë që merr të dyja pjesët lëvizëse në tabelë fiton. Bëjeni natën e lojës familjare, ju dhe fëmijët tuaj nuk do ta harroni kurrë me Beat The Parents.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi