PS5

Pajisjet PlayStation® 5

Përjetoni ngarkimin super të shpejtë të lojrave me një SSD me shpejtësi shumë të lartë, mbështetje më të mirë për reagimet taktike, butona te adaptueshëm, 3D Audio dhe një gjeneratë krejt e re e lojërave të jashtëzakonshme PlayStation®.

Prenoto tani

Aksesorët PlayStation® 5

Doreza Wireless DualSense™

Kufje wireless PULSE 3D™ 

TELEKOMANDA

Zbuloni përvojën e re dhe gjithëpërfshirëse të lojërave me dorezën inovative PS5, duke shfaqur reagime haptike dhe efekte dinamike të shkallës së 2. Doreza Wireless DualSense gjithashtu përfshin një mikrofon të integruar dhe butonin "Create", i cili përshtatet në mënyrë të përkryer në dizajnin e rehatshëm. Luaj në rehati me kufjet Wireless me mikrofon të optimizuar për tingujt 3D në aparatin PS5. Falë karikimit USB Type-C dhe mikrofonave të dyfishtë të anullimit të zhurmës, mund të bisedoni lehtësisht në Party Chat.

Kontrolloni me lehtësi filmat, shërbimet e transmetimit dhe shumë të tjera në aparatin PS5 me një ndërfaqe intuitive.

Kamera HD

Bazë karikimi PS5

Veprimet dhe lëvizjet tuaja gjatë lojës do të transmetohen nga kamera Full HD me qartësi të kristaltë. Karikoni deri në dy doreza Wireless DualSense njëkohësisht pa pasur nevojë t'i lidhni ato me aparatin tuaj PlayStation®5.


Lojrat për PlayStation® 5

,

Spiderman Miles Morales

Horizonti i Ndaluar Perëndimi

Ratchet & Clank Rift veç

Grand Touring 7

Përjetoni ngritjen e Miles Morales, një hero i ri që duhet të mësojë të zotërojë fuqi të reja të jashtëzakonshme dhe shpërthyese për t'u bërë versioni i tij i vetë Spider-Man. Bashkohuni në udhëtimin e Aloy-it për në Perëndimin e Ndaluar, një kufi madhështor dhe i rrezikshëm që fsheh kërcënime të reja dhe misterioze. Shpërtheni rrugën tuaj përmes kësaj aventure ndërdimensionale me Ratchet dhe Clank. Gran Turismo ™ 7, sinteza e një historie 22-vjeçare, synon të ofrojë të gjitha tiparet më të mira të serialit.

Shpirtrat e Demonit

Kthimi

Sackboy Një aventurë e madhe

Shkatërrimi i AllStars

Rindërtuar tërësisht nga e para, kjo seri ju fton të provoni historinë e errët dhe betejat e pamëshirshme të Shpirtrave të Demonit. Thyej ciklin e kaosit në një planet alien gjithnjë në ndryshim në këtë "third-person rouge shooter". Bashkohuni me Sackboy në një aventurë epike 3D platformë me miqtë tuaj. Grumbulloni shkatërrimin mbrapa timonit apo në këmbë në fenomenin global që është Shkatërrimi i AllStars.


Prenoto tani

Prenoto tani Playstation 5! Dita e parë 20 Nentor 2020