Xbox One Star Wars Squadrons

Save Lekë 420
EA GamesSKU: 124252

Barcode: 5030939123469


Price:
Sale priceLekë 2,379 Regular priceLekë 2,799

Tax included Shipping calculated at checkout

Description

Initial Release Date 10/2/2020.

Përvetësoni artin e luftëtarëve të yjeve në përvojën autentike të pilotimit Star Wars: Squadrons Step në vendet e pilotëve të luftëtarëve të yjeve nga Neë Republic dhe Imperial fleets dhe lufto 5vs5 në beteja hapësinore. Kontrolloni luftëtarët e yjeve si për shembull X-ëing dhe luftëtarët TIE dhe rregullo pajisjet e luftimit dhe paraqitjen tuaj. Meso se cfarë do të thotë të jesh pilot në historinë emocionuese single-player Star-Wars e cila zhvillohet pas rikthimit të luftërave të Jedi për lirine e The New Republic. Perandoria kërkon rregull. Ne kemi nevojën që jut ë bashkoheni me ne për të mirën e galaktikës.

You may also like

Recently viewed