Xbox One eFootball PES 2021 Season Update

KonamiSKU: 124334

Barcode: 4012927113233


Price:
Sale priceLekë 2,999

Tax included Shipping calculated at checkout

Description

eFootball PES 2021 SEASON UPDATE mbart me vete të gjitha cilësitë e mrekullueshme të eFootball PES 2020 e cila u cilsua si “Best Sports Game 2019”, dhe më shumë. Duke sjellë lojtarët e fundit dhe uniformat e reja të sezonit të re, loja gjithashtu përfshin UEFA EURO 2020TM. Standard Edition: Premium Agent për 10 javë, 3 Bileta për Rinovim Kontrate x10 javë, 2000 MyClub Points.

You may also like

Recently viewed