Switch PGA Tour 2K21 Standard Edition

Save 10%
2K GamesSKU: 124339

Barcode: 5026555068949


Price:
Sale price 4,949 Lek Regular price5,499 Lek

Description

Mund të jesh një lojtar golfi i vërtetë ose thjesh për argëtim, PGA TOUR 2K21 ka dicka për të gjithë! Luaj kundër lojtarëve pro. Luaj me shokët e tu. Në PGA TOUR 2K21 luaj sipas rregullave ose krijo rregullat e tu!
PGA TOUR 2K21 KARRIERA
Trego që ke aftësitë e duhura për tu bërë Kampioni i FedExCup. Luaj kundër lojtarëve Pro gjatë karrierës dhe fito shumë dhurata gjatë karrierës.
NDËRTO LOJTARIN TËND
Krijo dhe personalizo lojtarin tënd me mjetet dhe brandet e preferuara. Dizejno fushën tënde me 1000 opsionet e vecanta.
FILLO PARTYN
Bashkohu me miqtë duke luajtur offline dhe online, me Alt-Shot, Stroke Play, Skins dhe 4-Player Scramble.
BONUEST E PRE-ORDER
Me pre-order do të përfitoni: atletet adidas CodeChaos BOA dhe adidas CodeChaos Polo, Pantallona dhe kapele të personalizuara, të dizejnura eksluzivisht për PGA TOUR 2K21

You may also like

Recently viewed