Switch Overwatch Legendary

Save Lekë 300
ActivisionSKU: 123702

Barcode: 5030917288012


Price:
Sale priceLekë 2,699 Regular priceLekë 2,999

Tax included Shipping calculated at checkout

Description

Ushtarët. Shkencëtarët. Aventurierë. Oddities. Në kohën e krizës globale, një grup ndërkombëtar i heronjve u bashkuan për të rikthyer paqen në një botë të shkatërruar nga lufta: SHUM. Ai i dha fund krizës dhe ndihmoi në ruajtjen e paqes në dekadat që pasuan, duke frymëzuar një epokë eksplorimi, inovacioni dhe zbulimi. Por pas shumë vitesh, ndikimi i Overwatch u zbeh, dhe përfundimisht u shpërnda. Mbingarkesa është zhdukur ... por bota ka ende nevojë për heronj.
Edicioni Legjendar i Overwatch vjen me 15 skin për të zgjedhur nga lojtarët. Lojtarët e rinj do të marrin gjithashtu të gjitha mirësitë dixhitale për lojëra të tjera dixhitale që u përfshinë në Origjinën /Editioni : Lojë e Vitit .

You may also like

Recently viewed