Mouse Logitech M170 Wireless Grey

LogitechSKU: 123673

Barcode: 5099206062887


Price:
Sale priceLekë 1,799

Tax included Shipping calculated at checkout

Description

Ky mouse funksionon për 12 muaj në një bateri të vetme AA. Vendosja është e thjeshtë - thjesht futni marrësin e vogël pa tel në një slot USB. Nuk ka telashe me çiftimin ose instalimin e programeve kompjuterike, dhe M170 është kompatibil me Windows®, Mac dhe Chrome.
Varg pa tel 10 metra
Jetëgjatësia e baterisë 12-mujore *
Vendosja e lehtë
Përputhshmëria universale: Windows®, Mac, Chrome

You may also like

Recently viewed