Lego Super Mario Adventures With Mario Starter Course Building Kit 71360

LegoSKU: 124372

Barcode: 5702016618396


Price:
Sale price 7,799 Lek

Description

Seti i koleksioneve të lodrave LEGO® Super Mario sjell një karakter të preferuar të familjes në botën e vërtetë. Aksioni fillon me Mario Starter Course Building Kit 71360, duke paraqitur figurën shumë interaktive LEGO Mario. E shkëlqyeshme për garat në grupe dhe e aftësive të krijimtarisë për zgjidhjen e problemeve të fëmijëve, kjo shfaqje modulare LEGO mund të riorganizohet dhe kombinohet me LEGO të tjera të kësaj kategorie për të krijuar nivele unike. Aplikacioni falas LEGO® Super Mario gjithashtu ofron shumë mënyra argëtuese për të përmirësuar lojën. Aplikacioni është i disponueshëm për App Store dhe Google Play. Për një lojë më të zgjeruar, me zmadhim dhe rrotullime, për ta bërë më të lehtë ndërtimin. Ajo madje sugjeron mënyra krijuese për të ndërtuar dhe luajtur, dhe ofron një forum të sigurt për të shkëmbyer ide me miqtë.

You may also like

Recently viewed