Keyboard Logitech G413 Mechanical Carbon

Save Lekë 1,600
LogitechSKU: 123707

Barcode: 5099206070813


Price:
Sale priceLekë 14,399 Regular priceLekë 15,999

Tax included Shipping calculated at checkout

Description

Tastiera mekanike e lojërave Logitech G413 Carbon përmban çelsat mekanikë Romer-G (më të shpejtë, më të qëndrueshëm dhe më të ndjeshëm ndaj prekjes) që aktivizohen qysh në 1.5 mm, regjistrojnë prekjen deri në 25% më shpejt se çelësat e tjerë mekanikë dhe mbështesin deri në 70 milion klikime. Ka një prapavijë të kuqe. Me ndihmën e softuerit Logitech, është e mundur të personalizoni çelësat F1-F12.

You may also like

Recently viewed