Controller Nintendo Switch PDP Wired Fight Pad Pro Super Mario-Peach

PDPSKU: 123663

Barcode: 708056065355


Price:
Sale price 4,999 Lek

Description

Përgatituni për Super Smash Bros. Ultimate për Nintendo Switch me Wired Fight Pad Pro! Zgjidhni karakterin tuaj të preferuar dhe sfidoni miqtë tuaj (dhe armiqtë!) Me këtë Kontrollues të frymëzuar nga GameCube. Rregulloni stilin tuaj të lojërave duke luajtur me tradicionin C-Stick ose shkëmbeni atë për një shkop të madhësisë së plotë me modelin inovativ të shkëputshëm. Kablloja me 10 këmbë USB ju jep shumë hapësirë ??për të luajtur dhe ju siguron të qëndroni të lidhur gjatë momenteve të rëndësishme të betejës.

You may also like

Recently viewed