Chair Spawn Calling Series White

SpawnSKU: 123698

Barcode: 8605042601141


Price:
Sale price 37,999 Lek

Description

Karrige lojrash profesionale Spawn e bërë nga materiale cilësore për rehati të patëmetë gjatë seancave më të gjata të lojrave. Ajo ka një bazë çeliku dhe një shtrëngues të rregullueshëm për lartësinë. Ndërtim metalik
- Yll alumini
- Krahu i rregullueshëm: Po
- Mundësia për të rregulluar prirjen e karriges: Po
- Mundësia për të rregulluar pjerrësinë e shpinës: Po (85 ° -155 °)
- Dimensionet - Ulur: 142,5 x 51,5 x 55 cm; Ngritur: 150 x 51.5 x 55 cm
- Pesha maksimale: 250 kg

You may also like

Recently viewed