Bluetooth Speaker Mini Xboy Ice Limited Edition

Save 20%
XooparSKU: 123687

Barcode: 4895228100948


Price:
Sale price 3,199 Lek Regular price3,999 Lek

Description

Altoparlant stereo mini Xboy Xoopar ultra kompakt:
- Stereo
- Altoparlant ultra kompakt (7,5 cm)
- Bluetooth
- Altoparlant (3W)
- Atmosferë e ndritshme dhe muzikore
- Kapni momentet tuaja më të mira falë telekomandës së tij selfie
- Fytyrë shkëlqyese me shumë LED
- Tarifimi përmes mikro U

You may also like

Recently viewed