Backpack Laptop Tigernu T-B3905XL 19" Black

TigernuSKU: 123710

Barcode: 6928112310036


Price:
Sale price 6,390 Lek

Description

Canta Tigernu ka një dizajn klasik, është i bollshëm dhe funksional, përmban një port USB me një sistem teli të integruar që lidhet me Power Bank, duke ju lejuar të ngarkoni pajisjet e lëvizshme kudo dhe në çdo kohë. Paketa e shpinës është bërë nga një material i qëndrueshëm dhe i papërshkueshëm nga uji - najlon. Karakterizohet nga rezistenca e shtuar ndaj lagështirës, prerjeve dhe ndikimeve të tjera mekanike. Për të mbrojtur artikujt e vendosur brenda nga ndërhyrës do të ndihmojë një bravë të veçantë kombinimi që vjen me komplet. Prania e një xhepi të fshehur në pjesën e prapme të modelit bën të mundur fshehjen e gjërave më të vlefshme nga sytë prishës.

You may also like

Recently viewed