Skip to content

Contact us:

+355 69 60 23 830

Cart
0 items

Copy of Playstation 5

Aparati PlayStation® 5

Përjetoni ngarkimin super të shpejtë të lojrave me një SSD me shpejtësi shumë të lartë, mbështetje më të mirë për reagimet taktike, butona te adaptueshëm, 3D Audio dhe një gjeneratë krejt e re e lojërave të jashtëzakonshme PlayStation®.

Prenoto tani

Aksesorët PlayStation® 5

Doreza Wireless DualSense™

Kufje wireless PULSE 3D™ 

TELEKOMANDA

Zbuloni përvojën e re dhe gjithëpërfshirëse të lojërave me dorezën inovative PS5, duke shfaqur reagime haptike dhe efekte dinamike të shkallës së 2. Doreza Wireless DualSense gjithashtu përfshin një mikrofon të integruar dhe butonin "Create", i cili përshtatet në mënyrë të përkryer në dizajnin e rehatshëm. Luaj në rehati me kufjet Wireless me mikrofon të optimizuar për tingujt 3D në aparatin PS5. Falë karikimit USB Type-C dhe mikrofonave të dyfishtë të anullimit të zhurmës, mund të bisedoni lehtësisht në Party Chat.

Kontrolloni me lehtësi filmat, shërbimet e transmetimit dhe shumë të tjera në aparatin PS5 me një ndërfaqe intuitive.

Kamera HD

Bazë karikimi PS5

Veprimet dhe lëvizjet tuaja gjatë lojës do të transmetohen nga kamera Full HD me qartësi të kristaltë. Karikoni deri në dy doreza Wireless DualSense njëkohësisht pa pasur nevojë t'i lidhni ato me aparatin tuaj PlayStation®5.


Lojrat për PlayStation® 5

Spiderman Miles Morales

Horizon Forbidden West

Ratchet & Clank Rift Apart

Gran Turismo 7

Përjetoni ngritjen e Miles Morales, një hero i ri që duhet të mësojë të zotërojë fuqi të reja të jashtëzakonshme dhe shpërthyese për t'u bërë versioni i tij i vetë Spider-Man. Bashkohuni në udhëtimin e Aloy-it për në Perëndimin e Ndaluar, një kufi madhështor dhe i rrezikshëm që fsheh kërcënime të reja dhe misterioze. Shpërtheni rrugën tuaj përmes kësaj aventure ndërdimensionale me Ratchet dhe Clank. Gran Turismo ™ 7, sinteza e një historie 22-vjeçare, synon të ofrojë të gjitha tiparet më të mira të serialit.

Demon's Souls

Returnal

Sackboy A Big Adventure

Destruction AllStars

Rindërtuar tërësisht nga e para, kjo seri ju fton të provoni historinë e errët dhe betejat e pamëshirshme të Shpirtrave të Demonit. Thyej ciklin e kaosit në një planet alien gjithnjë në ndryshim në këtë "third-person rouge shooter". Bashkohuni me Sackboy në një aventurë epike 3D platformë me miqtë tuaj. Grumbulloni shkatërrimin mbrapa timonit apo në këmbë në fenomenin global që është Destruction AllStars.


Prenoto tani

Prenoto tani PlayStation 5! Dita e parë 20 Nëntor 2020albagame.videogames on Instagram

instagram post image
instagram post image
instagram post image
instagram post image
instagram post image
instagram post image
instagram post image

Transport i shpejtë

Në Shqipëri dhe Kosovë

Blerje të sigurta

Kthimi i produktit brenda 24 orëve.

Suporti Online

+355 69 60 23 830

Pagesa të sigurta

Visa, Mastercard, PayPal

EUR
  • ALL
  • EUR

Original text


Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Recently Viewed

Edit Option
Have Questions?
Back In Stock Notification
Terms & Conditions
This document is an agreement concluded between ALBAGAME shpk, NUIS L21715015U, having its seat and registered address at Rruga "Mujo Ulqinaku", Nr. 22, Tirana, Albania (“ALBAGAME”, “we” or “us”), an Albanian limited liability company. and the respective clients, which provides the general conditions for clients of buying online products via the Albagame website www.albagame.al (hereinafter referred to as “General conditions”) Please read these Terms of Service carefully before accessing or using our website. By accessing or using any part of the site, you agree to be bound by these Terms of Service. If you do not agree to all the terms and conditions of this agreement, then you may not access the website or use any services. If these Terms of Service are considered an offer, acceptance is expressly limited to these Terms of Service. For more info please go to Terms Of Service.
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items