Zbulohet titulli i serialit Horizon në Netflix

Detajet e para të serisë së ardhshme televizive Horizon nga Netflix dhe Sony janë shfaqur në internet, dhe në fakt tingëllon sikur mund të jetë shumë e mrekullueshme.

 

Sony konfirmoi se do të zhvillonte një seri të re të bazuar në Horizon Zero Dawn të 2017-ës në fillim të këtij viti, duke zbuluar se kishte bashkëpunuar me Netflix për projektin. Një numër i përshtatjeve të tjera të PlayStation janë gjithashtu në faza të ndryshme zhvillimi, duke përfshirë The Last Of Us për HBO dhe God Of War për Amazon Prime.

Javë pas njoftimit fillestar, reporter Jeff Grubb ka ndarë tani disa detaje të reja mbi serinë Horizon. Duket sikur shfaqja do të quhet Horizon 2074 dhe se drama do të shpaloset në dy periudha kohore. E para, padyshim, do të fokusohej në shekullin e 31-të me të cilin jemi mësuar nga videolojërat. Tjetri do të eksplorojë saktësisht se si bota u shpërbë kur makinat u ngritën dhe vranë të gjithë.

 

 

Lojërat Horizon padyshim që eksplorojnë të kaluarën në një mënyrë të madhe, ku shumica e aventurave të Aloy janë të rrënjosura në gabimet që bënë paraardhësit e saj. Regjistrime dhe të dhëna të ndryshme të grumbulluara gjithashtu pasqyrojnë historinë e botës pak para fundit, por duket sikur Horizon 2074 dëshiron të shkojë shumë më tej.

Grubb pretendon se shfaqja, e cila do të filmohet në Toronto, është më shumë një “riimagjinim” sesa një përshtatje, kështu që aktualisht është e paqartë se sa të ndryshme do të jenë gjërat. Ndoshta mund të supozojmë se Aloy do të luajë si personazhi kryesor, por le të mos marrim asgjë si të mirëqenë në këtë fazë.

Më në fund, një listë e ekipit u publikua në faqen e internetit të Shoqatës së Drejtorëve të Canada Ontario, e cila konfirmon se është duke u punuar nga shumë prej duarve të talentuara që bashkojnë shfaqjet hit si The Boys dhe The Expanse. Një shenjë premtuese, me siguri.

Burimi GAMEON.AL