Traileri i ri i Assassin's Creed Valhalla shfaq sfidat e Eivor

Assassin's Creed Valhalla flet  për luftën e brendshme të protagonistit dhe liderit të Vikingëve Eivor. Eivor drejton klanin e tij të Vikingëve drejt Anglisë në kërkim të një shtëpie të re, por ato i shtyjnë shkaqe edhe më të forta. Sic mund të presësh nga Assassin’s Creed, ka një shtim të elementeve të jashtëzakonshmes në historinë e Valhallas, pa përmendur faktin se kërkimi i paqes nga ana e Eivor do t’i sjell atij lufta të përgjakshme për krenari.

 Autori i trailerit flet për konfliktet e brendshme të Eivor. “Shoh kundërshtarët e tu. Vështirësitë, dyshimet. Krenaria do të përkasë ty Eivor, por do të të kushtojë gjithcka që ke. Mund t’i shoh të gjitha. Gjak dhe flakë, besnikëria dhe familja, tradhëtia, uria. Ka një luftë brenda teje, dhe krenaria s'do të jetë mjaftueshëm.”

Kërkesa për një jetë më të mirë është zemra prej ku burojnë konfliktet. Është ajo cka sjell Eivor dhe klanin e tij në Angli dhe është ajo cka sjell luftërat mes tyre dhe anglezëve. Kjo luftë është një factor kyc në vendimet e Eivor, por jo e vetmja. Shumë prej vendimeve të Eivor ndikojnë në statusin e klanit tënd në tokën Angleze dhe në shoqërinë Angleze. Do të jetë interesante sesi këto vendime ndërthuren dhe sesi Ubisoft do t’i përshtas në historinë që do të tregoj.

Burimi: GamesRadar+ 
# aparat# console ps4# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamer