Sistemi origjinal që ndryshoi historinë e gaming është rikthyer

Një flakë nga e kaluara për 35 vjetorin e Super Mario Bros.

Sistemi origjinal Game & Watch u lëshua në Japoni në 1980 dhe ishte konsoli i parë i lojërave portabël i krijuar nga Nintendo. Tani të gjithë mund të marrin duart e tyre në një pjesë të historisë me një akses të ri në serinë e Game & Watch: Super Mario Bros. duke filluar në 13 Nëntor.

The Game & Watch: Sistemi Super Mario Bros. luan lojërat klasike Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels (lëshuar në Japoni si Super Mario Bros. 2) dhe një version të veçantë të Ball me një Mario Makeover. Ajo përmban kontrolle më të forta falë sistemit +Control Pad.

Një veçori e shtuar për të sapoardhurit dhe lojtarët e rikthyer është mode-i Infinite Mario. Fillimi i Super Mario Bros. ose Super Mario Bros.: The Lost Levels ndërsa mbani butonin A aktivizon mode-in dhe u lejon lojtarëve të sfidojnë nivelet më të vështira pa u shqetësuar për t’u përballur me mesazhin “GAME OVER”. Lojtarët mund të dalin nga mode-i Infinite Mario duke shtypur butonin PAUSE/SET për të hapur menunë, më pas duke zgjedhur RESET GAME.

Sistemi i Game & Watch: Super Mario Bros del në 13 Nëntor, duke përfshirë lojërat klasike Super Mario Bros., Super Mario Bros.: The Lost Levels dhe një version special të Ball me një remake të Mario. Game & Watch: Super Mario Bros gjithashtu funksionon si orë, me 35 prekje të vogla për të zbuluar.