Si të merrni diamantë në mënyrë të ligjshme në Free Fire

Së fundmi në trevat shqiptare kemi parë një rritje tepër të madhe të Free Fire dhe e cila luhet shumë nga moshat e reja.

Loja është pëlqyer shumë pasi, nëse krahason Free Fire me lojërat e tjera Battle Royale, padyshim që do të kuptoni se sa e veçantë është loja. Kjo dallohet nga mekanikat e ndryshme që ajo paraqet.

Përtej kësaj, prezenca e personazheve, pets dhe skills e bën Free Fire të dallojë shumë nga lojërat e tjera battle royale. Ka mjaft gjëra që mund të bësh në të që nuk do i bëjë kurrë lojtarët të mërziten së luajturi me lojën.

Fatkeqësisht, ky popullaritet në rritje ka sjellë gjithashtu probleme në vazhdim, dhe një ndër këto është shit/blerja ilegale e in-game currency ose siç njihet ndryshe si diamante.

Të tilla shitje kanë ndodhur së fundmi nga palë jo zyrtare që mund të shesin të tilla in-game currency, por gjithashtu kanë ndodhur kundrejt një audience mjaft të re, shitja e artikujve kundrejt të cilëve është e paligjshme.

Ne ju këshillojmë që të mos blini diamantë në mënyrë kategorike nga këta persona ose çdo palë tjetër që përpiqet të përfitojë nga të mitur për qëllime personale.

Prandaj, nëse dëshironi të blini në mënyrë të ligjshme dhe pa patur asnjë problem, ju mund të drejtoheni drejt dyqaneve zyrtare të cilat janë të autorizuara për shitjen e këtyre produkteve. Një prej këtyre dyqaneve është edhe Albagame në të cilën ju mund të blini diamante. Më poshtë do të gjeni çmimet bashkë me mënyrat e pagesës dhe transportin.

DG Free Fire 100 Diamonds Account WW             =             300 leke

DG Free Fire 210 Diamonds Account WW             =             450 leke

DG Free Fire 530 Diamonds Account WW             =             900 leke

DG Free Fire 1080 Diamonds Account WW          =             1900 leke

DG Free Fire 2200 Diamonds Account WW          =             2900 leke

Gjithashtu ju mund t’i porosisni online në website zyrtar të Albagame i cili iu ofron transport në shtëpinë tuaj dhe gjithashtu mënyra të ndryshme pagesash si me kartë bankare, PayPal ose me para në dorë në momentin që merrni produktin.

Ndërkohë që për të gjithë ju që doni pak inspirim për emra të Free Fire, klikoni këtë artikull për të gjetur emrin tuaj perfekt në Free Fire.

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamerDg free fire 100 diamonds account wwDg free fire 1080 diamonds account wwDg free fire 210 diamonds account wwDg free fire 2200 diamonds account wwDg free fire 530 diamonds account wwFree fireFree fire diamonds