Përmirësimet e FIFA 21: 5 gjëra që duhet të dini

Fatmirësisht, lista e përmirësimeve të FIFA 21  e publikuar deri më tani për PS5  dhe Xbox Series X shkon përtej përmirësimit të grafikave. Lista vijon si më poshtë:

 1. Përmirësimi i kontrolleve

“Ndjej impaktin e gjuajtjeve, pasave, pritjeve, krosimeve, ndërhyrjeve dhe takimeve”,-kështu thotë EA në mënyrën sesi do të jetë FIFA 21 e gjeneratës së re. Ata thonë se Kontrolleri i ri i PS5 i cili do të jetë DualSense do të ndihmojë që ju ta ndieni ritmin e lojës në duart tuaja.

 1. Levizjet “realiste” pa top

EA thotë se PS5 dhe Xbox Series X do të sjellin “sjelljet më reale të karaktereve që janë parë ndonjëherë në 1 lojë sporti”. EA premton një nivel detaji i cili shkon deri te ndryshimi i vendit të palestrinave në minutën e 89’, por humanizimi më urgjent është rritja e ndjesisë së lojtarit për të parë kundërshtarët, me ose pa top. Nëse ky ndryshim i ri sjell përmirësim në mekanizmat e lojës, ky do të ishte një vit për të mos u harruar.

 1. Duket sensancionale

FIFA 21 me të vërtetë ngjan shumë reale, sic mund ta shohim me lojtarin e Paris St Germain, Kylian Mbappe i cili duket mjaft reale pasi është krijuar si karakter me headscan. TIfozeria është përmirësuar mjaft, dhe nëse efektet e motit janë si ne Madden’s, atëherë këtu kemi një përmirësim masiv.

 1. Do të marrë vëmendje Career Mode

Career Mode do të quhet “Talenti vendas” dhe flet për një djalë të ri prej qytetit me talent botëror i cili nënshkruan për klubin e parë që ti zgjedh për të trajnuar ne FIFA 21. Shtetësia e lojtarit do të korrenspondojë me shtetin ku ndodhet klubi që menaxhon. Kjo është një shenjë shumë kurajuese pasi Career Mode kishte filluar të përdorej shumë pak në vitet e fundit.

 1. Do të fitoni shumë prej Pre-orders

Tani është kthyer në zakon, që të sigurosh një kopje të FIFA 21 përpara datës 14 gusht dhe të përfitosh një mal me përfitime. Lista e përfitimeve e Ultimate Edition:

 • Një produkt FUT 21 Ones to Watch i pashitshëm
 • Akses 3 ditë para lancimit të lojës
 • 24 Rare Gold Packs, 2 cdo javë për 12 javë
 • Lojtari i kopertinës së lojës, i cili merret hua për 5 ndeshje Fifa Ultimate Team
 • Mundësia për historinë e karrierës “Homegroën Talent”
 • Mundësi zgjedhjeje të 1 nga 3 lojtarve FUT Ambassador për 3 ndeshje Fifa Ultimate Team
 • Uniformat speciale FUT Kits dhe produkte për stadiumet

  Fatmirësisht, lista e përmirësimeve të FIFA 21  e publikuar deri më tani për PS5  dhe Xbox Series X shkon përtej përmirësimit të grafikave. Lista vijon si më poshtë:

  1. Përmirësimi i kontrolleve

  “Ndjej impaktin e gjuajtjeve, pasave, pritjeve, crosses, ndërhyrjeve dhe takimeve”,-kështu thotë EA në mënyrën sesi do të jetë FIFA 21 e gjeneratës së re. Ata thonë se Kontrolleri i ri i PS5 i cili do të jetë DualSense do të ndihmojë që ju ta ndieni ritmin e lojës në duart tuaja.

  1. Levizjet “realiste” pa top

  EA thotë se PS5 dhe Xbox Series X do të sjellin “sjelljet më reale të karaktereve që janë parë ndonjëherë në 1 lojë sporti”. EA premton një nivel detaji i cili shkon deri te ndryshimi i vendit të palestrinave në minutën e 89’, por humanizimi më urgjent është rritja e ndjesisë së lojtarit për të parë kundërshtarët, me ose pa top. Nëse ky ndryshim i ri sjell përmirësim në mekanizmat e lojës, ky do të ishte një vit për të mos u harruar.

  1. Duket sensancionale

  FIFA 21 me të vërtetë ngjan shumë reale, sic mund ta shohim me lojtarin e Paris St Germain, Kylian Mbappe i cili duket mjaft reale pasi është krijuar si karakter me headscan. TIfozeria është përmirësuar mjaft, dhe nëse efektet e motit janë si ne Madden’s, atëherë këtu kemi një përmirësim masiv.

  1. Do të marrë vëmendje Career Mode

  Career Mode do të quhet “Talenti vendas” dhe flet për një djalë të ri prej qytetit me talent botëror i cili nënshkruan për klubin e parë që ti zgjedh për të trajnuar ne FIFA 21. Shtetësia e lojtarit do të korrenspondojë me shtetin ku ndodhet klubi që menaxhon. Kjo është një shenjë shumë kurajuese pasi Career Mode kishte filluar të përdorej shumë pak në vitet e fundit.

  1. Do të fitoni shumë prej Pre-orders

  Tani është kthyer në zakon, që të sigurosh një kopje të FIFA 21 përpara datës 14 gusht dhe të përfitosh një mal me përfitime. Lista e përfitimeve e Ultimate Edition:

  • Një produkt FUT 21 Ones to Watch i pashitshëm
  • Akses 3 ditë para lancimit të lojës
  • 24 Rare Gold Packs, 2 cdo javë për 12 javë
  • Lojtari i kopertinës së lojës, i cili merret hua për 5 ndeshje Fifa Ultimate Team
  • Mundësia për historinë e karrierës “Homegroën Talent”
  • Mundësi zgjedhjeje të 1 nga 3 lojtarve FUT Ambassador për 3 ndeshje Fifa Ultimate Team
  • Uniformat speciale FUT Kits dhe produkte për stadiumet 


   Burimi: GamesRadar+
# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamer