NUK DO TË KETË WWE 2K21 KËTË VIT

Këtë vit nuk do të ketë WWE 2K21, por mos u shqetësoni sepse, do të kemi një lojë WWE. 2K ka konfirmuar se këtë vit loja WWE 2K21 nuk do të lancohet, por do të ketë një version të ri të lojës të quajtur WWE 2K Battlegrounds e cila pritet te lancohet në datë 18 Shtator 2020. 

WWE 2K Battleground do të prodhohet nga Saber Interactive, studioja e cila prodhoi gjithashtu NBA 2K Battlegrounds. Loja, e lancuar në 2017, kishte lojtarë basketbolli me koka të mëdha të cilët bënin lëvizje të jashtëzakonshme në parket, dhe Battlegrounds do të synojë të njëjtën ide po ashtu.

2K thotë se janë tepër të shqetësuar për feedbackun negative nga ana e lojtarëve dhe kështu kanë vënë në krye Patrick Gilmore si producenti kryesor. Gilmore bëri një mrekulli të vërtetë duke sjellë Medal of Honor në PS3 dhe Xbox 360, dhe shpreson që të bëjë sërish mrekulli të këtij lloji.

“Ne ju dëgjojmë dhe ne e dimë se ju kërkoni më shumë prej nesh, kështu që ne po aplikojmë cfarë kemi mësuar në lojën e rradhës WWE 2K me grafika dhe motorrë të rinj në mënyrë që ju të kënaqeni më shumë.” -thotë 2K.

Burimi: GamesRadar+

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#best computer#game news#gamers#gaming pc#pc gamer