NBA 2K21, gjithcka që duhet të dini
  1. Data e lancimit të NBA 2K21: Fillimi i shtatorit duket si data më e sigurt

Duke ditur datat e lancimit të NBA 2K19 (7 Shtator) dhe NBA 2K20 (6 Shtator) ne mund të parashikojmë datën e lancimit të NBA 2K21 e cila mendohet të jetë 4 Shtator ose 11 Shtator- në platformat PS4 dhe Xbox One.

  1. Cfarë duhet të presim?

NBA 2K21 do të jetë loja e parë e gjeneratës së re ku do të ketë shumë përmirësime. Por nuk duhet të nxitohemi pasi përshtatja e gjeneratës së re mund të zgjasë deri në 3 vite. Kështu që, nuk mund të presim që në vitin e parë përmirësime galopante në MyCareer apo seksione të tjera.

Por kjo lojë do të duket sensancionale. Paraqitja grafike e lojtarëve të NBA 2K ka qenë lider në vitet e fundit. Kështu që lojtar si Durant apo Harden do të duken njësoj sic i shohim në TV. Gjithashtu, mundësia e të luajturit në 8K do të jetë një pjesë suporti tepër e bukur dhe e rëndësishme.

  1. Cfare duan fansat?

Lojtarët të jenë me llogjikë gjatë lojës. Lojtarët e mëdhenj nuk duhet të luajnë si PG dhe lojtarët kyc të ekipit duhet të bëjnë më shumë se 5 gjuajtje për ndeshje. Duhet të rregullohen disa gjëra të vogla në mënyrë që loja të jetë perfekte. Gjithashtu interaktiviteti mes lojtarëve online në Park duhet të jetë më e lehtë pasi prej pamundësisë së komunikimit nuk mund të dallohen cilët lojtarë duan të luajnë dhe cilët jo.

Burimi: GamesRadar+

# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#game news#gamers#gaming pc#pc gamer