Lojërat më të mira për PC për të luajtur në 2021

Ne jemi duke hyrë në një epokë të artë për lojërat në PC. Brezi i ardhshëm i kartave grafike është i aftë të nxjerrë grafikë 4K dhe real-time raytracing po i çon grafikët në lartësi të reja që nuk ishin të mundshme vetëm dy vjet më parë.

Shtoni Sony duke sjellë më shumë porta PlayStation në PC dhe pothuajse çdo ekskluzivitet të Xbox, duke e bërë rrugën e saj edhe për PC dhe një kompjuter high-end duket se është mënyra përfundimtare për të luajtur pothuajse gjithçka gjatë viteve të ardhshme.

Më poshtë është një listë e lojërave më të pritura që vijnë në kompjuterët shtëpiakë këtë vit. Këto janë vetëm tituj që janë lëshuar ose konfirmuar zyrtarisht për 2021.

Back 4 Blood

Pavarësisht zërave të vazhdueshëm për hyrjen në zhvillim të një loje të tretë Left 4 Dead, ka kaluar më shumë se një dekadë që kur Valve ka lëshuar një hyrje të re në serialin e dashur Co-op zombie.
Nga të gjitha llogaritë, Back 4 Blood luan shumë si Left 4 Dead. Ka dhoma të sigurta, mijëra armë përleshje, një drejtor i AI që ndryshon vazhdimisht gjërat dhe zombie. Shumë e shumë zombie. Por do të ketë edhe karta përfitimi që shtojnë përfitime interesante dhe përfitues të përvojës, duke e bërë secilën lojë të veçantë. Nëse Back 4 Blood mund të kapë shpirtin e Left 4 Dead, duhet të jetë fantastike.

Chivalry 2

Chivalry u konsiderua një herë një nga titujt kryesorë të PC’s premier multiplayer. A mundet që vazhdimi të ndjekë hapat e tij? Ne do ta zbulojmë shumë shpejt kur Chivalry 2 do të lançohet ekskluzivisht në Epic Games Store. Sipas Torn Banner Studios, vazhdimi synon të ofrojë luftime që janë mjaft të thella për të mbajtur lojtarët të interesuar për pak kohë, por ende të lehtë për të sapoardhurit që të marrin për herë të parë.

Deathloop

Mënyra më e mirë për të përshkruar Deathloop është Hitman meets Groundhog Day. Ju luani si Colt, një vrasës i mbërthyer në një ishull misterioz, i cili duhet të marrë tetë objektiva para mesnatës. Nëse vdisni ose nuk arrini të eliminoni të gjitha objektivat, dita rivendoset dhe do të duhet të filloni nga e para. Dhe gjatë gjithë kohës po gjuhesh edhe nga Julianna Blake, një vrasëse rivale që nuk dëshiron që të thyesh ciklin e kohës. Ajo mund të kontrollohet ose nga UA ose nga një lojtar tjetër.

Minecraft

Është një kohë e shkëlqyer për të qenë një lojtar i Minecraft. Sandbox i bllokuar vazhdon të jetë një pikë e fuqishme e aktivitetit me përditësimet e rregullta të tipareve dhe njoftimeve patch të Mojang Studio dhe nga botët e pabesueshme që dalin nga komuniteti i Minecraft.

Edhe pse kanë kaluar 12 vjet që nga lëshimi fillestar i Minecraft, Mojang po e mban lojën e ndërtimit në forma të shkëlqyera me vitin 2020 që është një vit veçanërisht i shkëlqyeshëm. Vitin e kaluar ne pamë përditësimin më të madh të Minecraft që kur filloi për herë të parë në formën e The Nether, dhe më pak se dy muaj më vonë Mojang njoftoi një tjetër përditësim të madh për verën 2021. Ne gjithashtu pamë Mojang të provonte diçka të re me universin Minecraft në formën e Minecraft Dungeons, një lojë krejt e re që ndërthuri pamjet e Minecraft me një zhanër krejt të ri dhe mori vlerësime pozitive.

Me Minecraft që vazhdon të thyejë numërimin e tij të njëkohshëm të lojtarëve dhe Mojang duke u përpjekur të arrijë arritjen e Minecraft me lojëra dhe projekte të reja, sandbox nuk tregon shenja të ngadalësimit.

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k#albagame#best computer#game news#gamers#gaming pc#minecraft#mojang#mrbeast#pc gamer