Lojëra që kishit harruar se kishin dalë në 2020

Në një periudhë të tillë izolimi, është ngushëllim të dish se ka akoma videolojëra që po dalin. Në fakt kishte shumë lojëra që dolën në 2020n, aq shumë sa një pjesë të tyre edhe mund t’i kemi harruar fare që kanë dalë.

Gjysma e dytë e vitit u dominua shumë nga emra si Hades, Death Stranding, WoW: Shadowlands dhe Cyberpunk 2077. Për këtë arsye emra të tjerë thjesht nga fluturuan nga mendja. Përshembull, e mban mend njeri Hyper Scape, lojën battle royale të Ubisoft?

Gjithsesi le të shohim një listë me lojërat, që me shumë mundësi i harruat që dolën këtë vit:

 • Warcraft 3: Reforged/ 28 janar
 • Mount & Blade 2: Bannerlord/ 30 mars
 • Resident Evil 3 Remake/ 3 prill
 • XCOM: Chimera Squad/ 23 prill
 • Gears Tactics/ 28 prill
 • Legends of Runeterra/ 29 prill
 • Crucible/ 20 maj
 • Hyper Scape/ 12 korrik
 • Marvel’s Avengers/ 4 shtator
 • Torchlight 3/ 13 tetor
 • Amnesia: Rebirth/ 20 tetor

Burimi : GAMEON ALBANIA. https://gameon.al/

# aparat# console ps4# console ps5# playstation 5# sony 4k# sony playstation#albagame#albagame albania#albagame toys#best computer#game news#gamers#gaming pc#lego#minecraft#mojang#pc gamer#toys