Ja se si të kapni headshots më lehtë në Free Fire

Free Fire është një lojë popullore battle royale me një bazë të madhe lojtarësh dhe me një komunitet të madh konkurrues. Ndërsa konkurrenca rritet, lojtarët duhet të rrisin saktësinë dhe saktësinë e qëllimit të tyre për të shkëlqyer në lojë.

Mënyra më e thjeshtë për t’u bërë më të mirë në lojë është duke njohur ndjeshmërinë tuaj të përsosur dhe duke praktikuar me ato. Ja se si mund të gjeni ndjeshmërinë më të mirë për Free Fire pas update-it të Patch OB27.

Ndjeshmëria është masa e lëvizjes këndore që një lojtar mund të arrijë ndërsa rrëshqet gishtin. Nëse ndjeshmëria nuk është optimale, lojtarët mund ta ndiejnë qëllimin e tyre duke lëvizur shumë shpejt ose shumë ngadalë. Eshtë absolutisht e nevojshme të gjeni ndjeshmërinë e përsosur për veten tuaj dhe mund të ndiqni këto hapa për të gjetur atë.

Sensitivity më e mirë e Free Fire

  1. Kaloni në practice mode ku nuk do të keni shqetësim dhe zini një vend të madh në hartë.
  2. Rrëshqitni gishtin e madh nga pjesa e mesme e ekranit në skajin e djathtë të telefonit tuaj.
  3. Mbuloni distancën maksimale të mundshme dhe kontrolloni nëse crossshair-i juaj ka lëvizur për 180 gradë apo jo. Një kthesë 180 gradë është lëvizja standarde që të gjithë duhet të jenë në gjendje të bëjnë për t’iu kundërvënë armiqve që ju vjedhin nga mbrapa.
  4. Nëse jeni duke mbuluar një kënd më të vogël se 180 gradë, përpiquni të rrisni ndjeshmërinë tuaj standarde, përsëritni procesin dhe nëse po mbuloni një kënd më të gjerë, ulni ndjeshmërinë.

Kjo do t’ju lejojë të merrni ndjeshmërinë tuaj, por është gjithashtu e nevojshme të filloni me një mjedis ideal për të marrë rezultate më të shpejta.

Këtu keni një sërë ndjeshmërish që mund të përdorni dhe të rregulloni për të marrë një kontroll të përsosur në Free Fire.

  • General – 100
  • Red Dot – 100
  • 2X Scope – 90
  • 4X Scope – 85
  • AWM Scope – 50
  • Free Look – 70

Ne ju rekomandojmë që të ndryshoni këto ndjeshmëri para se të luani rank matches dhe të mësoheni me to në ndeshjet normale dhe squad modes. Ndryshimet e reja do ta bëjnë lojën tuaj paksa të ndryshme, kështu që sigurohuni që t’i praktikoni ato në mënyrë të përsosur para se t’i aplikoni në ranked matches.

Burimi GAMEON 

https://gameon.al/gaming/mobile/si-te-kapni-headshots-me-lehte-free-fire/

Dg free fire 100 diamonds account wwDg free fire 1080 diamonds account wwDg free fire 210 diamonds account wwDg free fire 2200 diamonds account wwDg free fire 530 diamonds account wwFree fireFree fire diamonds