ALBAGAME NJË HISTORI SUKSESI NË E-COMMERCE

Albagame është përzgjedhur nga platforma rajonale ecommerce4all (projekt i mbështetur nga GIZ, si një ndër 5 historitë më të suksesshme të bizneseve që ofrojnë shërbime online. Albagame do të prezantohet në këtë portal me një video origjinale për të ndarë me homologët dhe publikun eksperiencën e saj të vyer, duke promovuar në të njëjtën kohë edhe Shqipërinë. Ndër karakteristikat që vecuan Albagame në këtë përzgjedhje prestigjoze ishin origjina e kapitalit Made in Albania, ideja e vecantë e produkteve dhe sherbimeve te ofruara online, koordinimi i ofrimit të këtyre produkteve si në dyqane fizike ashtu edhe nëpërmjet sektorit e-commerce, standardizimi i proceseve dhe kembengulja në mbrotjen e të drejtave të autorit, lufta kundër evazionit si dhe mbrojtja e konsumatorëve.
 
Albagame është një nga distributorët kryesorë të lodrave fizike dhe elektronike në Shqipëri, i cila përpiqet t'u ofrojë klientëve përvojën më të mirë pranë dyqaneve fizike, të karakterizuara nga një ambient i ngrohtë, miqësor dhe një staf profesional, i gatshëm për t'iu përgjigjur të gjitha kërkesave dhe blerjeve online, me një faqe interneti të plotë, të lehtë për t'u përdorur dhe për të gjetur atë që u nevojitet klientëve, opsione pagese të qarta dhe të sigurta, transport i shpejtë dhe me cilësi të lartë.

 

 

Burimi: ecommerce4all.eu

#albagame#albagame albania#game news#gaming pc#toys